Sursă: Facebook Iulian Tudorache

Administrația din Crucea a obținut finanțare pentru proiectul de reabilitare a iluminatului public din satele Băltăgești, Crișan și Șiriu

Finanțarea face parte din programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public. Valoarea contractului este de 999.600 lei și cuprinde audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea unui system de iluminat complet pentru 360 de lămpi, ce vor fi montate în satele Băltăgești, Crișan și Șiriu.
,,Am mai primit un milion finanțare pentru comuna Crucea. Azi vorbim despre finanțarea celei de a doua părți de reabilitare a iluminatului public pentru satele Baltagesti, Crisan și Siriu . Iată ca momentul a sosit și cumulat cele doua proiecte înseamnă schimbarea / montarea unui număr de aproximativ 1000 de lămpi cu sistem de gestiune inteligentă și cel mai important cu o garanție de 5 ani. 5 ani in care nu vom mai fi nevoiți sa schimbăm lămpi și sa intervenim in instalație, fapt ce ne va scuti de sume anuale de reparatii de peste 1 miliard de lei vechi.
Acum, avem certitudinea că până în luna Decembrie toate cele 1000 de lămpi noi cu sistemele de gestiune aferente vor fi montate și vom avea rezolvată încă o problemă,” a transmis Iulian Tudorache, primarul comunei Crucea.

Sursă: Facebook Iulian Tudorache

Mai multe stiri