Sursă: Primăria Orașului Murfatlar

Orașul Murfatlar găzduiește în acest week-end evenimentul ,,Zilele Orașului – Festivalul Viei și a Vinului”

Administrația locală din orașul Murfatlar organizează în acest week-end un festival care celebrează bogăția culturii, a tradițiilor vinicole și a talentelor artistice locale și naționale.
,,Vă invităm cu bucurie să luați parte la un eveniment artistic de neuitat în data de 2-3 septembrie, organizat de Primăria și Consiliul Local Murfatlar în parteneriat cu S.C. Murfatlar Vinul România S.A. Astfel, sâmbată, ora
15:00, în Cartierul de Vest, Aleea Deversorului, pe scena festivalului vor urca artiștii locali: Alexandru Moldoveanu, Andra Pascalin, Ariana Pavel, Ioana Elis, Giulia, Corul Trupei de Teatru a Casei de Cultură, Bogdan Coman, Ștefania Bordei, Trupa de dans Fighters, Albert Grecea, Andreea Ciulin, Ansamblul Pandelașul Medgidia, Ana Maria Brutcă, Ansamblul de dans Mugurelul din Cernavodă. Începând cu Ora 17:00 – Invitați Speciali:
Ilie Caras, Elena Merișoreanu, Raluka & Balcanic, Carmen Chindriș și Taraful Ruteni, Conect-r, cu prezentarea captivantă a Dianei Munteanu.
Duminică, 3 septembrie artiştii locali care vor fi prezenți:
ELEGANCE DANS SCHOOL
T-REX, Ştefania, Andrada, Ana Maria Brutcă, David Rohozneanu, Andreea Ciulin, Jessica, ELEGANCE SHOW DANCE, Corul de copii Noii Ostaşi ai lui Hristos, Grupul Vocal ADA.
Invitați speciali: Iulia Dumitrache, Mario Fresh, Pepe, YNY Sebi. Prezentator: Cătălin Măruță.
Nu ratați ocazia de a descoperi aromele locale de vinuri și de a vă bucura de spectacole de excepție în cadrul acestui festival unic. Pe lângă spectacole, veți putea explora standurile producătorilor locali, unde veți găsi o varietate de produse delicioase. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.
Vă așteptăm să petrecem împreună o zi de sărbătoare, să celebrăm tradițiile și să ne bucurăm de frumusețea evenimentului,” au transmis reprezentanții Primăriei Orașului Murfatlar.

Sursă: Primăria Orașului Murfatlar

Mai multe stiri