Sursă: Facebook Primăria orașului Cernavoda

Administratia locală din Cernavodă a predat constructorului amplasamentul, în vederea începerii lucrărilor de execuție la obiectivul „Reabilitare, modernizare și dotare Casă de Cultură”

Vineri, 01.09.2023 a fost predat către constructor amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de execuție la obiectivul de investiții „Reabilitare, modernizare și dotare Casă de Cultură, str. 24 Ianuarie, nr. 2, oraș Cernavoda, județul Constanța” termen stabilit pentru data de 04.09.2023.
,,Clădirea fostului leagăn de copii se va transforma într-o locație de vis destinată tuturor copiilor ce activează în cadrul Direcției Cultură, Muzeu, Bibliotecă din cadrul Primăriei orașului Cernavoda.
Astfel că toți copiii se vor bucura de o nouă sală de spectacole, o sală multimedia dotată cu videoproiectoare, sisteme audio și ecrane, sală pentru lecțiile de canto, pentru cursuri de actorie, pentru pictură, pentru cursurile de balet, pentru fanfară, mai multe săli pentru cursurile de dansuri și expoziții precum și de suficiente spații, vestiare și arhive dotate specific pentru fiecare activitate desfășurată.
Valoarea totală a obiectivului este de 12.614.206,35 lei, din care 10.382.780,82 lei-fonduri nerambursabile obținute de către Administrația Publică Locală prin programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul ,,Așezăminte Culturale” derulat de MDLPA prin Compania Națională de Investiții, iar suma de 2.231.425,53 lei este suportată din bugetul local,” au anunțat reprezentanții Primăriei orașului Cernavoda.

Sursă: Facebook Primăria orașului Cernavoda

Mai multe stiri