Sursă: Facebook Iulian Constantin Soceanu

Primarul Iulian Soceanu anunță că toate institutiile de învatamant din orașul Techirghiol sunt pregătite pentru a-i primi pe elevi

La nivelul orasului Techirghiol toate instituțiile de învățământ, grădinițe și liceu, sunt pregatite pentru a-i primi pe elevi în cele mai bune condiții, a anunțat Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol:
,,În calitatea mea de primar am acordat o atenție deosebită zonei de educație. Au fost făcute investiții majore în partea de infrastructură pentru că este obligația noastră să asigurăm celor mai mici locuitori ai orașului nostru cele mai bune condiții pentru a studia.
Vom continua sa sprijinim financiar ori de cate ori este nevoie zona de educatie pentru ca imi doresc ca cei mai mici locuitori ai orasului nostru sa aiba toate conditiile pentru a studia.
Va prezint proiectele finalizate sau in curs de derulare in zona de educatie la nivelul orasului Techirghiol.
– Proiecte finalizate:
1. Construire Sala de Sport Liceul Teoretic „Emil Racovita” – Proiect finantat din bugetul local – valoare 1,5 milioane lei.
2. Reabilitarea Liceului Teoretic „Emil Racovita” – Proiect finantat din Fonduri Europene – valoare proiect 2,9 milioane lei.
3. Racordarea la rețeaua de gaze naturala – valoare proiect 100 000 lei.
-Proiecte în derulare:
1. ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a unitatii de invatamant preuniversitar Liceul Teoretic „Emil Racovita” – Proiect finantat prin PNRR – valoare 1 milion de lei.
2. ”Cresterea eficientei energetice a imobilului Gradinita cu program prelungit” si amenajare curte interioara – Proiect finantat prin PNRR – valoare 2,3 milioane lei.
3. Construire cresa (40 de locuri) in orasul Techirghiol – Proiect finantat prin PNRRR – valoare proiect 12 milioane lei
-Proiect propus pentru finanțare:
1. Extinderea Liceului Teoretic „Emil Racovita” in vederea transformarii acestuia in Campus Scolar Preunivessitar pentru invatamantul Profesional si Tehnic – valoare 18,3 milioane lei,” a transmis edilul orașului Techirghiol.

Sursă: Facebook Iulian Constantin Soceanu

Mai multe stiri