Sursă: Facebook Adriana Arghirescu

Consilierul local municipal, Adriana Arghirescu a trăit bucuria primei zile de școală alături de micuții de la două grădinițe din Constanța

Consilierul local municipal, Adriana Arghirescu s-a aflat astăzi în mijlocul copiilor, părinților și cadrelor didactice cu ocazia deschiderii noului an școlar:
,,Am împărtășit azi emoția primei zile de școală la Grădinița Mugurel.
Părinții și copii, alături de echipa de cadre didactice și de Doamna Director Gabriela Giumba, au pășit cu entuziasm într-o gradiniță modernă, primitoare și cu dotări multidisciplinare, dotări care le vor permite un proces de învățământ cu rezultate excepționale! Am transmis mesajul domnului primar Vergil Chițac de succes în noul an școlar și permanenta preocupare de a îmbunătăți calitatea rețelei școlare constănțene! Am transmis și mesajul meu de susținere în calitate de Consilier Municipal PNL. Mult succes copiilor noștri frumoși și plini de energie,” a anunțat consilierul local municipal PNL Constanța, Adriana Arghirescu.

,,TeDeumul Noului an școlar și rugăciunile preoților profesori ai Seminarului Teologic “ Dionisie Exiguul” au bucurat sufeletele copiilor și părinților, cadrelor didactice și Doamnei Director a Gradiniței 51. Mult succes și reușite tuturor!” a mai transmis consilierul local liberal.

Sursă: Facebook Adriana Arghirescu

Mai multe stiri