Sursă: Facebook Ionuț Rusu

Viceprimarul Ionuț Rusu a participat la Colegiul Naţional Pedagogic ,,Constantin Brătescu” la festivitatea de deschidere a noului an școlar

,,Anul școlar reprezintă cu siguranță un moment emoționant pentru fiecare dintre noi. Întâi am pășit în sala de clasă ca elevi, apoi ne-am dus copiii de mână poate la aceeași școală, în aceeași bancă.
Școala este sufletul unei comunități și felicit cadrele didactice pentru pasiunea, devotamentul și mai ales pentru răbdarea pe care o au an de an cu copiii noștri!
Este o întreagă dezbatere în ultimii ani legată de valorile pe care le dă societatea, modelele pe care le oferă tinerei generații, iar eu transmit elevilor care astăzi încep anul școlar următorul sfat: luați-vă ca modele pe părinții și pe dascălii voștri! Așa cu siguranță nu veți da greș ! Luați ca model de urmat părintele care se străduiește în fiecare zi să vă ofere un mâine mai bun, și luați ca model de urmat dascălul ce încearcă să facă fiecare generație mai bună, mai pregătită pentru viață!
Consider că cea mai profitabilă investiție pe care o poate face un stat este investiția în educație, iar excelența poate fi obținută doar având la îndemână infrastructura educațională modernă.
Mulțumesc doamnei director Anamaria Ciobotaru pentru invitația de a participa la festivitățile dedicate noului an școlar la Colegiul Naţional Pedagogic ,,Constantin Brătescu,” a transmis Ionuț Rusu, viceprimarul Municipiului Constanța.

Sursă: Facebook Ionuț Rusu

Mai multe stiri