Sursă: Facebook Viorel Ionescu

La sfârșitul acestei săptămâni, în orașul Hârșova se va desfășura Festivalul Diversității

La sfârșitul acestei săptămâni, la Hârșova se va desfășura un festival organizat în cadrul proiectului PN1038 – ,,Incluziune și sănătate în PORT (Hârșova) prin educație, arte și sport” finanțat prin granturi SEE și Norvegiene 2014-2021, având o tematică deja stabilită prin proiect și axată pe activități artistice, sportive și culturale, care să implice cât mai mulți membri ai comunității noastre.
,,Pentru a nu se crea confuzii, discuții sau comparații cu alt gen de evenimente, vă informez că acest festival nu este cel dedicat zilelor orașului, ci este organizat de Fundația Romanian Angel Appeal, în colaborare cu Primăria Orașului Hârșova, în cadrul proiectului mai sus menționat.
Dacă în anii anteriori am organizat evenimente cu invitați de renume (Cargo, Pheonix, Holograf, F.Charm, 3 Sud-Est, Ionuț Galani, Lidia Buble, Feli, Nicole Cerry, Alb Negru etc), anul acesta, prin proiectul menționat, punem accent pe implicarea și promovarea hârșovenilor.
Vor fi activități artistice, sportive, concursuri, muzică, dans și voie bună, toate făcute de hârșoveni, pentru hârșoveni și nu numai!
Ne mândrim cu o activitate cultural-artistică si sportivă în Hârșova foarte intensă și cu rezultate și performanțe foarte bune, cu copii talentați, tineri și seniori care fac cinste acestui oraș!
Așadar, vă invit la activitățile artistice descrise în program, să participați la competițiile sportive și să ne bucurăm de o atmosferă veselă, pe ritmuri muzicale și de dans în centrul orașului, prilej de socializare, recreere și bună dispoziție, a transmis Viorel Ionescu, primarul orasului Hârșova.

Sursă: Facebook Viorel Ionescu

Mai multe stiri