Sursă: Facebook Primăria Constanța

Constanța găzduiește meciurile echipei de tenis a României pentru calificarea la Davis Cup Finals

Pentru a treia oară în istorie, orașul Constanța este gazda echipei României de tenis. La opt ani de la ultimele partide jucate la țărmul mării în Cupa Davis, publicul constănțean are posibilitatea să urmărească o confruntare din Grupa Mondială I a competiției. Miza este calificarea în Davis Cup Finals, iar România trebuie să câștige duelul cu Taiwan (Chinese Taipei) pentru a avansa în elita tenisului mondial.
Ceremonia de deschidere și tragerea la sorți a jocurilor din cadrul întâlnirii a avut loc la Tenis Club Idu din Mamaia, în prezența viceprimarului municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a președintelui Federației Române de Tenis, George Cosac, a vicepreședintelui Federației Taiwaneze de Tenis, Billy Kong, a arbitrului principal, Sabine Schulz, și a directorului CSM Constanța, Andrei Talpeș.
,,Să ținem pumnii echipei noastre pentru calificarea la Davis CUP Finals, mai ales având în vedere că în lot sunt și doi constănțeni foarte talentați : Luca Preda și Sebastian Gima,” a declarant viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.
,,România poate ajunge în elita tenisului mondial dacă va câștiga duelul cu Taiwan, o echipă formată din jucători experimentați.
Vineri și sâmbătă, pe zgura arenei principale din complexul sportiv de pe malul Lacului Siutghiol, echipa condusă de căpitanul nejucător Gabriel Trifu promite să dea totul pe teren pentru victorie.
Biletele pentru acest meci sunt disponibile la intrarea principală în Complexul Sportiv Idu și pe www.entertix.ro.
Taboul meciurilor:
Vineri, 15 Septembrie, ora 13.00:
Nicholas David Ionel (226 ATP) – Chun-Hsin Tseng (326 ATP)
Marius Copil (327 ATP) – Yu Hsiou Hsu (180 ATP)
Sâmbătă, 16 Septembrie, ora 11.00:
Meciul de dublu: Marius Copil/Victor Cornea – Yu Hsiou Hsu/Tsung-Hao Huang
Nicholas David Ionel – Yu Hsiou Hsu
Marius Copil – Chun-Hsin Tseng,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri