Sursă: Facebook Primăria Constanța

Lucrările de asfaltare a bulevardului 1 Mai – șoseaua Mangaliei se apropie de final

Reprezentanții Primăriei Constanța anunță că timp de două nopti se va circula cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului, întrucât se execută ultimele lucrări de asfaltare, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură.
,,În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în cele 2 nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.
În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.
Amintim că proiectul ,,Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă,” au aunțat reprezentanții municipalității.

Sursă: Facebook Primăria Constanța

Mai multe stiri