Sursă: Facebook Viorel Ionescu

Primarul Viorel Ionescu a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul „Reabilitare Străzi Locale în Orașul Hârșova”

În cursul zilei de marți, primarul Viorel Ionescu a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Străzi Locale în Orașul Hârșova, Județul Constanța”. Este vorba despre străzile: aleea Danubiu, Atelierilor, Avram Iancu, Closca, Concordiei, Crișan, Grădinilor, Horia, Independenței, Mărăsești, Mării, Oborului, Păcii, Preot Ioniță Georgel, Telegrafului, Vântului (tronson DN2A-Traian), Roșca Denisu Petre și Dobrogei, toate din intravilanul orașului.
,,Urmează ca după parcurgerea procedurii de scoatere la licitație, să semnez ordinul de începere a lucrărilor. Acest proiect continuă reabilitarea străzilor începută în anul 2018 și vor intra în lucru nu mai puțin de 18 străzi, aproximativ 4 kilometri din rețeaua de drumuri publice a orașului nostru. Această inițiativă acoperă atât străzi care nu au beneficiat de asfaltare până în prezent, cât și străzi degradate care necesită intervenție rapidă. Pentru celelalte străzi rămase, care mai necesită reparații, vom efectua, de asemenea, lucrări care să asigure funcționalitatea acestora. Vă mulțumesc pentru înțelegerea dumneavoastră și vă asigur de faptul că avem în implementare proiecte care să asigure modernizarea și dezvoltarea orașului nostru, toate realizându-se treptat, cu muncă și perseverență,” a anunțat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.
Suma alocata este 6.803.108,28 de lei.

Sursă: Facebook Viorel Ionescu

Mai multe stiri