Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Noi locuri de parcare în cartierele orașului

Municipalitatea se ocupa ca terenurile virane de pe raza orașului să fie reorganizate constant astfel încât să fie create condiții civilizate pentru parcarea autovehiculelor.
,,Pe strada Matei Millo, din cartierul Palas, au fost finalizate lucrările de infrastructură pentru amenajarea de noi locuri de parcare. În etapa premergătoare asfaltării, s-au montat borduri, au fost construite casete pentru spații vezi, iar terenul a fost stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care au fost turnate două straturi de asfalt de tip Binder și BA16. La final a fost trasat marcajul rutier.
Și în cartierul Palazu Mare au fost amenajate noi locuri de parcare pe strada Sentinelei, tot pe un teren neamenajat. Au fost construite casete pentru spații verzi unde vor fi plantați arbori, atunci când va începe sezonul propice plantărilor.
Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

 

Mai multe stiri