Sursă: Facebook, Primăria Constanța

La cererea constănțenilor, primăria a înlocuit și completat mobilierul urban deteriorate la finalul sezonului estival

,,După încheierea sezonului estival, parte din mobilierul urban din oraș, dar mai ales de pe promenade și din zona plajelor a fost deteriorat, iar unele dintre bănci sau coșuri de gunoi au fost vandalizate. Astfel, în urma solicitărilor venite din partea constănțenilor, Primăria Constanța a înlocuit și completat zilele trecute cu noi bănci de odihnă pe scările de acces către plaja Neversea și pe strada Traian. De asemenea, în aceleași zone au fost montate coșuri de gunoi cu 2 fracții pentru reciclat.
Și pentru că în cele mai multe dintre coșulețele stradale se găsesc în continuare saci plini cu deșeuri menajere, facem din nou apel la constănțeni să nu arunce gunoiul din casă în aceste recipiente. În coșulețele stradale se depun doar deșeuri de mici dimensiuni.
Nu putem neglija faptul că unele persoane sunt certate cu legea bunului simț, motiv pentru care vă rugăm ca atunci când sesizați astfel de comportamente sau acte de vandalism să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro. – Direcția Generală Poliția Locală,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri