Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Reprezentanții Primăriei Constanța reamintesc că deșeurile voluminoase se pot depozita gratuit, doar în containerele speciale

,,Atenție la deșeurile voluminoase! Nu le aruncați oriunde și oricum, depozitați-le gratuit la containerele speciale!
Săptămâna aceasta, constănțenii care locuiesc în cartierul CET pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie – mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc – în containerul special amplasat în parcarea situată pe aleea Egretei. Bena se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.
Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare,” informează reprezentanții municipalității.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri