Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Sensurile giratorii din municipiul Constanța, înfrumusețate cu plante perene și arbuști ornamentali

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă amenajările peisagistice de toamnă în sensurile giratorii.
Echipele Confort Urban acționează în sensurile giratorii de pe bulevardele Tomis, Mamaia, precum și în alte 20 de sensuri giratorii din municipiul Constanța.
,,Îngrijirea plantelor și a spațiilor verzi continuă să fie o prioritate pentru municipalitate. Printre cele mai frumoase flori de toamnă sunt crizantemele, care ne încântă în fiecare an cu mirosul lor inconfundabil și cu explozia de culori ce inundă parcurile, jardinierele și aliniamentele stradale. Acestea își păstrează vitalitatea până toamna târziu, chiar și când vine bruma. Zilele acestea se plantează în Constanța crizanteme și arbuști ornamentali din speciile Juniperus, Coteneaster, Photinia și Lonicera.
Ulterior, atâta timp cât condițiile meteorologice vor fi prielnice, Primăria Constanța, prin Confort Urban, va continua amenajarea cât mai multor astfel zone din oraș.
Spațiile verzi din aliniamentele stradale vor fi îmbogățite cu flori perene, arbori și arbuști,” au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri