Sursă: Primăria Constanța

Continuă procesul de reabilitare a carosabilului pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și strada Atelierelor

,,După ce zona carosabilă a fost decopertată, echipele Confort Urban intervin astăzi și mâine cu utilaje pentru asfaltarea carosabilului pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și strada Atelierelor, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, între orele 08:00-16:00. După finalizarea procesului de asfaltare a carosabilului vor fi aplicate marcaje rutiere.
Pe strada Ștefan cel Mare, au fost reconstruite trotuarele, s-au înlocuit bordurile iar terenul a fost stabilizat prin așternerea de piatră. S-au amenajat casete pentru spații verzi unde se vor planta copaci.
Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele pe aliniamentul stradal, pentru a permite accesul utilajelor.
De asemenea, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Primăria Constanța

 

 

Mai multe stiri