Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Vor fi reluate lucrările de asfaltare a bulevardului 1 Decembrie 1918, nefinalizate din cauza condițiilor meteo

,,Din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, echipele care trebuiau să asfalteze bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada nu au putut finaliza lucrările.
În aceste condiții, mâine, având în vedere că meteorologii anunță încălzirea vremii, va fi reluată acțiunea de turnare a covorului asfaltic, pe sensul de mers către Gara CFR, imediat ce temperatura solului va fi optimă. Prin urmare, circulația rutieră va fi restricționată pe acest sector de drum și se desfășoară pe câte o bandă pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. După ce această porțiune va fi asfaltată, lucrările se vor muta pe sensul de mers către stațiunea Mamaia, iar circulația rutieră se va muta pe celălalt sens.
În acest context, rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări,” au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

 

Mai multe stiri