Sursă: Consiliul Județean Constanța

Lucrările de modernizare infrastructură de transport regională a drumului județean DJ226A, traseul Cetatea Histria – DN 22/Tariverde au fost recepționate

Consiliul Județean Constanța a organizat astăzi recepția finală a lucrărilor de modernizare infrastructură de transport regională a drumului județean DJ226A, traseul Cetatea Histria – DN 22/Tariverde.

,,Proiectul a constat în reabilitarea și modernizarea drumului, dar și în crearea de trotuare, modernizarea unor stații de autobuz, drumuri laterale, podețe, semnalizări și marcaje rutiere. Investițiile în infrastructura rutieră nu sunt doar despre asfalt și beton, ci despre construirea unui viitor mai bun pentru noi toți. Drumurile bine întreținute facilitează accesul la servicii de sănătate, educație și afaceri, contribuind la dezvoltarea economică.

Pe măsură ce drumurile noastre devin mai bune, oamenii se vor deplasa mai ușor, iar județul Constanța va deveni mai atractiv pentru vizitatori și investitori.

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au fost alături în realizarea acestui proiect. Fiecare contribuție în parte a fost esențială pentru misiunea noastră către dezvoltare și progres!

Dragi constănțeni, vă invităm să utilizați acest drum modernizat și să vă bucurați de facilitățile oferite.”– a anunțat președintele Consiliului Județean Constanța.

Contractul de finanțare însumează 27.623.187,74 lei, din care beneficiarul contribuie cu 552.463,75 lei. Uniunea Europeană sprijină proiectul prin Fondul European de Dezvoltare Regională cu o contribuție financiară de 23.479.709,58 lei, în timp ce suma de 3.591.014,41 lei provine din bugetul național.

Sursă: Consiliul Județean Constanța

 

Mai multe stiri