Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Regulamentul de vânzare a locuințelor construite prin A.N.L., situate în Municipiul Constanța, se află în consultare publică

,,Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.) situate în Municipiul Constanța.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 11.12.2023, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro, la secțiunea “De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”.
În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 26.01.2024, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la Primăria municipiului Constanța, bd. Tomis nr.51 sau prin email, la adresa de e-mail: contracte@primaria-constanta.ro.
Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de vânzare a locuințelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (A.N.L.), situate în Municipiul Constanța”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri