Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat!

Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chițac care a precizat:,,Un moment pe care l-am așteptat cu toții, mai ales cei care am lucrat intens în ultimele luni, pentru a ne asigura că fiecare detaliu este pus la punct: Spitalul Modular din Constanța își va deschide porțile în viitorul apropiat!
Am început lucrările la această structură modulară din iulie, anul acesta, contractul de finanțare fiind semnat în noiembrie 2021, și încă de atunci am plecat de la ideea că vrem să oferim calitate, aparatură performantă, confort și siguranță.
Astăzi pot să afirm că ne-am îndeplinit obiectivul. Noul corp va avea 52 de paturi, din care 10 sunt de ATI și este dotat cu Computer Tomograf, RMN, farmacie și laborator.
De 40 de ani nu s-a mai construit un spital în oraș, de aceea deschiderea Spitalului Modular este un motiv atât de mare de mândrie. S-au depus eforturi enorme, asta pentru că așteptările noastre au fost mari și am făcut tot posibilul să îndeplinim fiecare obiectiv pe care ni l-am propus, întotdeauna cu gândul la cât de mult o să vină în sprijinul cetățenilor.
Valoarea totală a proiectului este de 10 milioane de euro, iar structura modulară va fi nucleul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, asigurând completarea serviciilor medicale pentru această unitate.”

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri