Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Proiectul „Cresterea atractivitatii turistice a Statiunii Balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare zona A202”, a ajuns la final

,,Astazi s-au incheiat ultimele activitati din cadrul proiectului „Cresterea atractivitatii turistice a Statiunii Balneare Techirghiol prin dezvoltarea infrastructurii tehnico-edilitare zona A202”.
Proiectul a avut o valoare de peste 16,3 mlioane de lei si a avut ca obiectiv modernizarea a 7 strazi: Moldovei, Munteniei, Transilvaniei, Olteniei (tronson 1 si 2), Banatului (tronson 1 si 2), Muresului, Marasti.
Modernizarea strazilor din cartierul turistic A202 a insemnat: realizarea retelelor de apa si canalizare, realizarea sistemului de iluminat public, asfaltarea strazilor, amenajarea trotuarelor si a spatiilor verzi, dotarea cu mobilier urban (banci si cosuri de gunoi) si plantarea copacilor de aliniament.
De mentionat ca in paralel cu acest proiect, in cartierul A202 a fost realizata si reteaua de gaze naturale finantata din bugetul orasului Techirghiol.
Doresc sa multumesc colegilor din primarie si colegilor din Consilul Local pentru susținerea acestui proiect,” a subliniat Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Mai multe stiri