Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Primarul Vergil Chițac: ,,Municipalitatea a făcut pași importanți în îndeplinirea unor proiecte care ne aduc din ce în ce mai aproape de orașul pe care ni-l dorim cu toții

,,Primăria municipiului Constanța a încheiat anul 2023 cu o serie de obiective de interes pentru populație, finalizate. ,,Înainte de a stabili planurile de viitor, la finalul fiecărui an alegem să privim retrospectiv și să observăm câte obiective am reușit să îndeplinim din câte ne-am propus.
Vreau să mulțumesc, în primul rând, echipei fără de care nu am fi putut atinge aceste obiective, pe care dumneavoastră le vedeți materializate acum.
Administrarea unui oraș este o sarcină departe de a fi ușoară, implică multă muncă de echipă și este întotdeauna o imensă provocare, pentru că orice decizie vă influențează pe voi, cetățenii.
Deși mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, nu pot să nu observ că am făcut pași importanți, am dus la bun sfârșit, cu spor și optimism, proiecte care ne aduc din ce în ce mai aproape de orașul pe care ni-l dorim cu toții!
Sunt extrem de recunoscător pentru tot ceea ce am reușit să ducem la capăt și sper ca anul viitor să avem cel puțin la fel de mult spor și susținere pentru realizarea celor care urmează, pentru că mai sunt multe de făcut!
Mulțumesc tuturor celor care au crezut în inițiativele pe care le-am pus în practică,” a transmis Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

 

Mai multe stiri