Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Proiectul de hotărâre privind aprobarea regimului acordării de finanțări nerambursabile din bugetul local al municipiului Constanța, în consultare publică!

,,În conformitate cu prevederile art.7 al Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, se aduce la cunoștința publică proiectul de hotărâre privind aprobarea regimului acordării de finanțări nerambursabile din bugetul local al municipiului Constanța.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat:
– la sediul primăriei municipiului Constanța din Str. Cuza Vodă nr.27;
– pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, în secțiunea „De Interes Public / Transparență Decizională pe Legea 52/2003/Informare și consultare publică” începând cu data de 10.01.2024.
Potrivit prevederilor art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 22.01.2024.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris:
– prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanţa din Str. Cuza Vodă nr.27;
– prin email, la adresa evenimente@primaria-constanta.ro.
Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandări aduse la proiectul de hotărâre privind aprobarea regimului acordării de finanțări nerambursabile din bugetul local al municipiului Constanța”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri