Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Infrastructura modernă și sprijinul oferit de administrația locală din orașul Techirghiol sunt atuuri pentru noi investitori

Cartierele noi, moderne, ce beneficiază de utilități și infrastructura necesară, se dovedesc atractive pentru investitori. Într-un astfel de cartier nou, din orașul Techirghiol, se va construi un nou Centru de Sănătate. Obiectivul va reprezenta un punt de atractie pentru turiși dar vor fi create și multe locuri de muncă, pentru locuitorii orașului.
,,Vă anunț că am semnat Autorizația de Construire pentru obiectivul ,,Centru de Sănătate D+P+10 Etaje”, în orașul Techirghiol (zona Nenciu Stoian)!
Este vorba de o nouă investiție privată în valoare de peste 15 milioane de euro!
Acest nou obiectiv va avea o capacitate de 299 locuri de cazare la cele mai înalte standarde dar și o bază de tratament modernă!
Totodată, se vor crea noi locuri de muncă în orașul nostru!
Iată ca eforturile si investițiile în partea de infratrsuctură realizate de administrația locală din Techirghiol în ultimii ani își arată roadele prin atragerea unor astfel de investiții importante pentru comunitatea noastră!
Vom continua să avem toată deschiderea către toți cei care doresc să investească în acest oraș, primăria fiindu-le un partener real!,” a anunțat Iulian Constantin Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu

Mai multe stiri