Sursă: Facebook, Dinu Nicolae-Florin

Primarul Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița

În cursul săptămânii trecute primarul Nicolae Florin Dinu a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul ,,Reabilitarea moderată a clădirii publice Școala din Localitatea Canlia, Comuna Lipnița, jud. Constanța.” Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pe Componenta 10 – Fond local, Investitial. 3 – Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ teritoriale – apelul de proiecte PNRR2022/C10.

Valoarea contractului este de 1.235.991,52 lei, fără TVA, din care aproximativ 900.000 de lei sunt alocați școlii, restul sumei reprezintă finanțarea pentru înființarea a două stații de încărcare. Diferența de aproximativ 30% reprezintă cofinanțare din bugetul local”, a informat primarul comunei Lipnița.

,,În maximum 30 de zile începând de la data semnării, urmează să semnez Ordinul de începere al lucrărilor. Termenul de execuție va fi de 8 luni,” a completat primarul comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu.

Sursă: Facebook, Dinu Nicolae-Florin

Mai multe stiri