Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța: ,,Programul Național Masă sănătoasă se va extinde la aproximativ 1000 de unități de învățământ preuniversitar”

,,Programul Național ,,Masă sănătoasă” se va extinde la aproximativ 1000 de unități de învățământ preuniversitar, datorită alocării unui buget de peste 1,1 milioane de lei din partea Guvernului României. Această creștere va permite ca un număr mai mare de preșcolari și elevi să beneficieze de acest program.

Estimările efectuate de Ministerul Educației indică faptul că în acest an, datorită suplimentării bugetare, aproximativ 420.000 de preșcolari și elevi vor beneficia de această inițiativă. Obiectivul declarat al programului este de a atinge cifra de un milion de beneficiari și, ulterior, de a se extinde în toate unitățile de învățământ preuniversitar.

În același timp, este demn de menționat că guvernarea liberală a preluat inițiativa “Masă Caldă” în 2019, reușind să extindă programul de la 50 la 450 de unități de învățământ.

Efectele așteptate ale acestui program vizează stimularea reducerii abandonului școlar, în special în rândul copiilor proveniți din medii defavorizate,” a transmis Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Mai multe stiri