Sursă: Facebook, Costel Armășescu

Primarul Costel Armășescu a semnat contractual ,,Asfaltare Strada Bisericii, Str Principală, Str Mare“ în satul Nistorești, comuna Pantelimon

Primarul Costel Armășescu a semnat încă un contract de finanțare pentru comuna Pantelimon: ,,Încă o veste bună pentru pantelimoneni: am semnat un nou contract de finanțare ,,Asfaltare Strada Bisericii, Str Principală, Str Mare“ în satul Nistorești.
Iată ca roadele muncii anului 2023 încep să apară! A fost o colaborare benefică între primărie, proiectant și consultant. Un nou pas pentru a avea ceea ce ne dorim: o infrastructură cât mai bună, o mobilitate corespunzătoare pentru cetățenii comunei noastre. Totul se face cu răbdare, implicare, cu muncă asiduă,” a anunțat Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon.
Valoarea contractului este estimată la 2.580.228,46 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu aproape 520.000 de euro, la cursul actual. Traseele strazilor propuse pentru modernizare au fost astfel selectate încât să atingă obiective de interes social cultural asigurand legatura și cu drumul comunal DC 75, avand o lungime cumulată de 1.662,50 m.

Sursă: Facebook, Costel Armășescu

Mai multe stiri