Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Spațiul public din municipiul Constanța este eliberat de construcțiile edificate ilegal

Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală, întreprinde acțiuni decisive în continuarea demersului de desființare pe cale administrativă a construcțiilor edificate ilegal pe domeniul public/privat al Municipiului.
,,Astăzi, 29 ianuarie 2024, a fost inițiată procedura de desființare administrativă a unei construcții aflate în stare avansată de degradare, situată în Constanța, Aleea Egretei nr. 23, zona bl.AV 33, fără proprietari identificați.
Cetățenii sunt încurajați să semnaleze în continuare prezența construcțiilor ilegale la numerele de telefon 0241 484 205 și 0341 922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro, contribuind astfel la eforturile de menținere a spațiului public într-o stare conformă cu normele legale și estetice.
Această acțiune reflectă angajamentul autorităților locale pentru conservarea spațiului public și îmbunătățirea calității vieții în comunitate.
Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță!,” au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri