Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Primăria Constanța a achiziționat serviciul de proiectare pentru „Reabilitare și consolidare maluri lac Tăbăcărie”

,,Plimbările în parcul Tăbăcărie și pe malul lacului cu același nume vor redeveni o plăcere. Au trecut mulți ani în care pe malul lacului nu s-a mai intervenit deloc pentru reparații, din motive birocratice. În tot acest timp, multe persoane s-au accidentat în gropile formate, dar solicitările lor de reabilitare se loveau de un zid pentru că malul lacului nu aparținea Primăriei. Vestea bună este că anul acesta malul lacului Tăbăcărie va intra în sfârșit în reabilitare.
36.846.871 va fi valoarea investiției pe care Primăria Constanța o va face pentru ca plimbările pe malul Lacului Tăbăcărie să nu se mai transforme într-o adevărată aventură.
În momentul de față, municipalitatea a achiziționat serviciul de proiectare pentru „Reabilitare și consolidare maluri lac Tăbăcărie”, care include toate documentațiile necesare pentru implementarea proiectului. Urmează obținerea autorizației de construire, achiziția execuției lucrărilor și implementarea efectivă a proiectului.
Aceste lucrări sunt extrem de așteptate și vin în completarea proiectului de reabilitare și modernizare a parcului Tăbăcărie, care vizează revitalizarea și refacerea spațiilor verzi și reabilitarea amfiteatrului,” au anunțat reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri