Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Primarul Vergil Chițac anunță că lucrările de modernizare și reabilitare a Liceului Teoretic Traian din municipiul Constanța, vor fi finalizate până la data de 15 aprilie

,,Educația tinerilor din orașul nostru este o prioritate pentru mine, de aceea, încă de la începutul mandatului, mi-am propus să investesc responsabil în viitorul acestora, reabilitând termic și modernizând liceele din Constanța.
Proiectele în domeniul învățământului au început încă din 2021, când am modernizat și dotat mai multe creșe din oraș, cu bani de la bugetul local și de la cel de stat.
Liceul Teoretic Traian face parte din cele 11 unități de învățământ care au beneficiat de finanțare europeană pentru a duce la capăt lucrările de modernizare și de reabilitare termică, acestea din urmă fiind în valoare de 13.3 milioane de lei.
Vă anunț pe această cale că, până pe 15 aprilie, lucrările vor fi finalizate.
Infrastructura educațională este vitală când vine vorba de procesul de învățare. De aceea am luat aceste inițiative. Pentru că îmi doresc ca tinerii sa învețe la standarde europene, într-un mediu prielnic performanței,“ a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri