Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

Deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu: ,,Prin extinderea plajelor, județul Constanța a obținut un spațiu suplimentar care, printr-o gestionare turistică adecvată, ar putea deveni un activ economic”

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a fost, miercuri, într-o vizită de lucru în județul Constanța pentru a verifica stadiul proiectului Reducerea Eroziunii Costiere Faza II (2014-2022).
Prezent la întâlnire, deputatul PNL Constanța, Marian Crușoveanu, a precizat: ,,Prin extinderea plajelor, județul Constanța a obținut un spațiu suplimentar care, printr-o gestionare turistică adecvată, ar putea deveni un activ economic valoros. Apreciem faptul că pe agenda de lucru a ministrului mediului, Mircea Fechet, se regăsește preocuparea pentru turismul sustenabil. Prin urmare, vizita de lucru și întâlnirea cu reprezentanții din sectorul Ho Re Ca la Prefectura din Constanța au fost constructive, contribuind la formularea unor soluții menite să sprijine operatorii din această industrie, printr-o colaborare eficientă”.

Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu

 

Mai multe stiri