Sursă: Facebook, Vergil Chițac

O nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța

,,Noi locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Dionisie cel Mic, pentru a fi create condiții civilizate locuitorilor!
O nouă parcare este în curs de amenajare pe strada Dionisie cel Mic din cartierul Inel l, în zona delimitată de blocurile 12, 14 și 16. Resistematizarea acestei zone se face pe terenuri eliberate de garaje și construcții ilegale și pe terenuri neamenajate asupra cărora nu s-a intervenit deloc în ultimii 30 de ani. La nivelul infrastructurii pietonale la care se lucrează se vor monta borduri noi, iar terenul va fi stabilizat prin așternerea unui strat de piatră peste care se va turna asfalt destinat traficului pietonal. Se vor amenaja și noi spații verzi unde vor fi plantați arbori și arbuști ornamentali.
În același timp, aleile de acces către scările de bloc și trotuarele vor fi recondiționate cu asfalt, iar bordurile vor fi înlocuite. În scurt timp, suprafețele carosabile aflate pe terenurile dintre blocuri vor fi reamenajate și reasfaltate. La finalul lucrărilor vor fi aplicate marcaje rutiere.
Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor,” a anunțat primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Mai multe stiri