Sursă: Facebook, TNL Cumpăna

Tinerii Liberali cumpăneni demarează o campanie de sprijinire a tinerilor, cu ajutorul unui psiholog clinician

,,Tinerii Liberali cumpăneni demarează o campanie în sprijinul comunității noastre în colaborare cu psihologul clinician și psihoterapeut integrativ în formare Bianca Nicolae. Această inițiativă este dedicată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani care se confruntă cu dificultăți psihologice.
Scopul nostru este de a sparge barierele tăcerii și ale stigmatului legat de sănătatea mintală. Într-o lume unde presiunea și incertitudinea pot fi copleșitoare, dorim să le reamintim tinerilor că nu sunt singuri și că a cere ajutorul unui psiholog este un semn de curaj, nu de slăbiciune.
Prin intermediul acestei campanii, încurajăm comunicarea deschisă, oferim resurse și sprijin, și creăm o comunitate de suport și înțelegere. Împreună, putem face un pas important către o societate mai sănătoasă și mai înțelegătoare.Tinerii interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere. În ordinea cererilor, veți fi contactați pentru a programa o ședință de consiliere adecvată. Împreună, putem face diferența,” au transmis tinerii Liberali din comuna Cumpăna.
Sursă: Facebook, TNL Cumpăna

Mai multe stiri