Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Constanța, promovată la Târgul Internaţional de Turism ITB Berlin

Primăria Municipiului Constanța participă la ITB Berlin, unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume, care se desfășoară între 5 și 7 martie.
La infodesk-ul de promovare a turismului de litoral, cei interesați pot descoperi cele mai importante atracții turistice din oraș și experiențele aferente acestora.
,,Misiunea reprezentanților Primăriei Constanța este să prezinte istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală, astfel încât destinația Constanța să se facă remarcată între tour-operatorii din Germania și din restul lumii.
Pavilionul României găzduiește 38 de co-expozanți din rândul tour-operatorilor, agențiilor și asociațiilor de turism, dar și reprezentanți ai autorităților publice locale și regionale, care promovează o ofertă turistică diversificată: de la circuite culturale, drumeții și călătorii în orașe, până la sejururi relaxante pe litoral și explorări în Delta Dunării.
Toți co-expozanții țării noastre beneficiază și de un spațiu propriu pe platforma digitală a evenimentului, de un profil online individual și o agendă de întâlniri dedicată. Vizitatorii sunt invitați să inițieze discuții B2B și, în funcție de punctele de interes comune, sunt încurajați să încheie colaborări durabile, bazate pe încredere reciprocă, și proiecte de succes,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri