Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Lucrările de reamenajare a spațiilor urbane din cartierele municipiului Constanța avansează!

,,Cu scopul de a crește calitatea vieții locuitorilor din zonă, dar și ca răspuns la nenumăratele solicitări din partea cetățenilor, aleea Capidava/ aleea Argeș va beneficia de lucrări de revitalizare.
Proiectul presupune reconfigurarea trotuarelor și a locurilor de parcare, refacerea covorului asfaltic și reabilitarea bordurilor și a aleilor de acces în scările de bloc. Mai mult decât atât, această zonă va beneficia și de o amenajare peisagistică, întrucât se vor construi zone de spații verzi unde constănțenii se vor putea relaxa și bucura de timpul liber. Tot în scop recreativ se va construi și un loc de joacă, dotat cu echipamente de joacă pentru copii.
De asemenea, vor fi amenajate noi parcări pentru riverani pe sectorul delimitat de aleea Capidava și aleea Argeș, în proximitatea blocurilor V3, X2, U3 și U2, iar la finalul lucrărilor vor fi executate marcajele rutiere.
Voi reveni cu informații actualizate despre stadiul lucrărilor în această zonă, însă, până atunci, pot spune că lucrăm constant la a extinde genul acesta de proiecte de regenerare urbană și în alte cartiere ale Constanței. Intervenții de modernizare în aceste zone nu s-au mai făcut de foarte mult timp, iar eu nu îmi doresc să repet greșelile trecutului, motiv pentru care nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării. Avem foarte mult de lucru, cu toții știm asta, de aceea apelez la răbdarea și înțelegerea voastră ,” a transmis Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

 

Mai multe stiri