Sursă: Partidul Național Liberal Filiala Constanța

Filiala PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ

Echipa liberală și Constanța marilor proiecte! Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.
În urmă cu patru ani, Constanța a intrat în zodia dezvoltării și a marilor proiecte. Și continuăm același drum, alături de domnul primar al municipiului Constanța, Vergil Chițac, și de domnul Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian, care va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
Constanța are nevoie de continuitate, de viziune, de mult curaj și de oameni capabili. Iar în ultimii 4 ani, am demonstrat că le avem. Rezultatele vorbesc de la sine, iar rata de dezvoltare și de atragere a investițiilor și a fondurilor europene subliniază perfect acest lucru.
Contăm pe forța a doi oameni de administrație care au demonstrat, prin fapte, ce înseamnă să lucrezi în interesul cetățenilor și să faci mult bine.
Florin Mitroi este unul dintre cei mai experimentați profesioniști în administrație din echipa liberală. Fiecare primar din acest județ știe cum a reușit Florin să transforme Valu lui Traian. Este liderul de dreapta de care are nevoie Consiliul Județean, pentru că Florin Mitroi va debloca toate proiectele încremenite în CJC. Consiliul Județean are nevoie de un lider și de o direcție foarte clară și noi credem că Florin Mitroi este cel mai în măsură să dea această direcție acum pentru următorii 4 sau chiar 8 ani.
Vergil Chițac a făcut în numai 3 ani pentru Constanța, ceea ce administrațiile precedente nu au făcut în ultimii 12 ani. Termie, CET, stadion, Cazino renovat, spital nou, școli reabilitate, parcuri, bulevarde și parcări, chiar și transport în comun nou. Mari proiecte. În timp record. Îți trebuie curaj să duci în spate proiecte de aproape un miliard de euro pentru constănțeni, preponderent din fonduri europene și să comprimi toate aceste proiecte în timp, pentru că înaintea lui nimeni nu a făcut nimic.
Nu ne vom opri din a construi în Constanța și din a dezvolta Constanța. Am început pe un drum ireversibil al dezvoltării cu ajutorul administrației liberale.

Sursă: Partidul Național Liberal Filiala Constanța

Mai multe stiri