Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Ultimele două zile ale târgului de turism de la Paris i-au atras pe francezi către locuri pline de relaxare la malul Mării Negre

,,Vacanțe la mare și la munte, destinații pitorești, locuri pline de relaxare la malul Mării Negre, gastronomie delicioasă și experiențe culturale sau istorice la cele mai importante atracții turistice din stațiunea Mamaia și din orașul Constanța. Ultimele două zile ale târgului de turism de la Paris i-au atras pe francezi către locurile pe care le-au cunoscut în stațiunea Mamaia în urmă cu peste 20 de ani.
Reprezentanții Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța au încheiat Salonul Mondial de Turism din Paris cu impresii deosebite ale turiștilor francezi, potențiale parteneriate valoroase pentru stațiunea Mamaia, turiști încântați de tot ce înseamnă România, dar și norocoși care și-au dorit foarte mult o vacanță în stațiunea Mamaia.
OMD Mamaia Constanța a organizat la standul României un concurs alături de celelalte destinații prezente la salonul de turism din Paris, iar stațiunea Mamaia și Maramureșul au oferit ca premii vacanțe la mare și la munte pentru turiștii francezi care au fost atenți la prezentarea fiecărei destinații și au răspuns corect la întrebări. Premii de consolare constând în produse tradiționale românești au primit și cei care au răspuns corect la mai puțin de trei întrebări.
Noile legături între destinația Mamaia Constanța și partenerii internaționali deschid calea către o ofertă turistică îmbogățită, care promite să transforme fiecare vizită într-o experiență unică,“ au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri