Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Alte 28 de locuri de parcare noi, au fost amenajate în cartierul Inel II din municipiul Constanța

,,Am amenajat alte 28 de locuri de parcare în cartierul Inel II, zonă în care am mai intervenit luna aceasta, când am amenajat 51 de astfel de locuri, de care beneficiază acum locuitorii blocurilor IV 31 și IV 32.

Cartierul Inel face parte din categoria zonelor în care nu s-a mai intervenit de foarte mult timp în Constanța, iar noi încercăm să valorificăm fiecare teren părăsit sau neîngrijit pentru a crea noi locuri de parcare, atât de solicitate de către cetățeni.

Așadar, locuitorii blocurilor IV 29, de pe strada Bravilor, vor beneficia de o parcare recent amenajată, care însumează 40 de locuri, dintre care 28 sunt noi.

Echipele de muncitori de la Confort Urban au montat borduri noi și au stabilizat terenul prin așternerea unui strat de piatră peste care au turnat asfalt destinat traficului pietonal, iar în cazul infrastructurii carosabile, două straturi de asfalt. Aleile de acces către scările de bloc și trotuarele au fost recondiționate cu asfalt și au fost înlocuite bordurile.

Sperăm ca prin astfel de lucrări să răspundem nevoilor cetățenilor și vă asigur că vom continua să tratăm cu seriozitate problema locurilor de parcare din Constanța, o problemă des semnalată de dumneavoastră în comentarii,a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiulul Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

 

 

Mai multe stiri