Sursă: Facebook, Adriana Câmpeanu

Adriana Câmpeanu, președinta OFL Constanța și viceprimarul Ionuț Rusu s-au întâlnit cu constănțenii din Zonele Centru – Peninsulă – Gară

Echipa liberală din municipiul Constanța continua întâlniriloe cu cetățenii. La fiecare sfarsit de săptămână sunt stabilite întâlniri în toate cartierele orașului. În cadrul acestui program, și dr. Adriana Câmpeanu, președinta OFL Constanța împrenună cu viceprimarul Ionuț Rusu s-au întâlnit cu constănțenii din Zonele Centru – Peninsulă – Gară.

,,M-am întâlnit, în calitate de președinte de cartier Zona Centru – Peninsulă – Gară, cu foarte mulți constănțeni. Ca de fiecare dată, constănțenii au fost cei care mi-au dat pulsul comunității, mi-au arătat atât lucrurile bune cât și mai puțin bune din perimetrul Centru Peninsulă Gară. Le mulțumesc și îi asigur că toate propunerile lor vor merge către autorități. De altfel, alături de mine a fost viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, care le-a povestit oamenilor viziunea autorităților legată de dezvoltarea cartierului lor, a precizat Adriana Compeanu, președinta Organizației Femeilor Liberale Filiala Constanța.

Sursă: Facebook, Adriana Câmpeanu

Mai multe stiri