Sursă: Primăria Constanța

Administrația locală a eliberat autorizația de construire pentru reabilitarea termică a Școlii nr. 39 „Nicolae Tonitza“ din municipiul Constanța

Municipalitatea a eliberat autorizația de construire pentru reabilitarea Școlii nr. 39 „Nicolae Tonitza“. Proiectul vizează reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a imobilului. Fondurile sunt alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență
Autorizația de construire vizează „Reabilitare Școala Gimnazială nr. 39 «Nicolae Tonitza»“, amplasament situat pe strada Solidarității nr. 8 din municipiul Constanța. Perioada de valabilitate a documentului este de doi ani.
Obiectivul specific al proiectului este scăderea nivelului anual specific al gazelor cu efect de seră și a consumului anual de energie primară, prin utilizarea surselor regenerabile și neregenerabile.
Clădirea ce găzduiește unitatea de învățământ a fost construită în anul 1981, cu un regim de înălțime de P+3. Având în vedere lunga perioada de exploatare a acesteia, se constată un grad avansat de uzură fizică, de unde rezultă necesitatea reabilitării imobilului.


Sursă: Primăria Constanța

Mai multe stiri