Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Minivacanța de 1 Mai și Paște pe litoralul românesc se anunță inegalabilă și vibrantă

,,Anul acesta  litoralul românesc își întâmpină vizitatorii cu o ofertă de neegalat pentru minivacanța de 1 Mai și sărbătorile pascale. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța dezvăluie motivele pentru care stațiunea Mamaia și orașul Constanța sunt alegerile perfecte pentru o escapadă la începutul lunii Mai.

Startul sezonului estival va fi dat cu o serie de evenimente muzicale care promit să anime spiritul și să aducă bucurie. În perioada 1-3 Mai, Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia va fi scena unor concerte cu artiști de top care vor cânta live marcând debutul sezonului estival. Astfel pe 1 Mai vor urca pe scenă Lora și Mihai Mărgineanu, pe data de 2 Mai: Misha și Lidia Buble, iar pe 3 Mai atmosfera va fi incendiară alături de Bibi, Marius Mihalache Band și invitata sa Alexandra Ungureanu.

Atmosfera se va încinge și mai mult cu evenimentele din perioada 4-6 Mai, când Scena din Piața Ovidiu din Constanța va găzdui artiști cunoscuți, transformând orașul într-un hub artistic vibrant. În data de 4 Mai: Țăndărică & Invitații, Diana Bucșa și Fanfara Zece Prăjini – spectacol cu toace care va răsuna cu ecouri tradiționale și contemporane. În 5 Mai: Keo, Loren și Proconsul, iar 6 Mai – Edward Sanda și Holograf.

Să nu uităm de Festivalurile Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai și Sunwaves între 1-7 mai, în Mamaia. Evenimente ce promit ritmuri captivante și distracție pe nisipul fin, ideal pentru amatorii de muzică electronică și dans sub clar de lună.

Soarele primăverii aduce cu el promisiunea zilelor însorite perfecte pentru plajă și relaxare. Plajele din Mamaia sunt pregătite să ofere vizitatorilor spațiul ideal pentru a se bucura de soare și de apele limpezi ale mării. Pentru cei care preferă activitățile mai dinamice, Mamaia oferă o varietate de cluburi unde se poate dansa până în zori. De asemenea, o plimbare pe faleza Portului Tomis sau prin Piața Ovidiu poate completa perfect o zi de vacanță.

Explorarea Patrimoniului Cultural și Istoric.

Constanța, un oraș plin de istorie și cultura, își invită oaspeții să descopere frumusețile sale. De la ruinele antice, la muzee și monumente istorice, Constanța este un oraș care îmbină armonios trecutul cu prezentul. Piața Ovidiu este un loc de întâlnire pentru artă și istorie, oferind vizitatorilor o perspectivă asupra bogăției culturale a zonei. Poetul Ovidiu, exilat în antica Tomis, acum Constanța, a marcat orașul prin operele sale scrise în exil. Piața ce îi poartă numele îi onorează memoria, fiind un punct central al moștenirii culturale locale.

Cu evenimente muzicale ce variază de la concertele live la festivalurile de muzică electronică, Mamaia și Constanța promit să fie inima pulsantă a distracției în această perioadă. Plajele largi și soarele generos oferă cadru ideal pentru zile de odihnă și nopți de distracție, în timp ce istoria și cultura orașului Constanța adaugă un strat profund de înțelegere și apreciere pentru vizitatori,” au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă: Facebook, Primăria Constanța

Mai multe stiri