De astăzi, orașul Techirghiol este racordat la sistemul de distributie gaze naturale

Update 6: Directorul firmei care a executat lucrarea, a precizat că este cel mai mare proiect realizat în anul 2022.
Au fost predate dosarele de executare, către autoritatea locală.
Participanții vor merge la Grădinița nr.2 unde se va porni centrala de gaze.
Începând de săptămâna viitoare, abonații casnici vor putea să depună cereri pentru racordarea la sistemul de distribuție.

Update 5: Senatorul Septimiu Bourceanu ,,Sunt mândru de orașul care m-a primit cu brațele deschise și pot spune că în acest moment Techirghiol se poate compara cu mari stațiuni europene.”

Update 4: Vicepreședintele CJC, domnul Stelian Gima: ,, Sunt sigur că administrația locală din Techirghiol va deveni un model de bune practici al administrației publice locale din țară noastră”.
Deputatul Marian Crușoveanu: ,, Vă felicit și vă asigur de toată susținerea mea, în toate proiectele pe care le derulati”.

Update 3: Prefectul Silviu Coșa: ,,Pentru mine lucrurile sunt foarte clare, câtă vreme cel puțin o dată pe lună vin la Techirghiol la lansarea unui proiect.”
Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța: ,,În aceste vremuri, să lansezi un proiect este o adevărată aventură, de aceea nu am cum să nu va felicit pentru finalizarea acestui proiect”

Update 2: În acest moment vorbeste domnul George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei. ,,Rolul nostru este de a veni în sprijinul autorităților locale, iar eu am făcut acest lucru.”

Update 1: A început Conferința de presă prilejuită de finalizarea și punerea in funcțiune a proiectului „Rețea distribuție gaze naturale în orașul Techirghiol”. La eveniment participă prefectul județului Constanța, domnul Silviu Iulian Coșa și domnul George Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei.

Astăzi 14.10.2022, administrația locală din Techirghiol organizează conferința de presă prilejuită de finalizarea și punerea in funcțiune a proiectului „Rețea distribuție gaze naturale în orașul Techirghiol”.
Evenimentul va avea loc în Piațeta 1 Decembrie 1918, începând cu ora 11:30.
Lucrările au început în iulie 2020, iar valoarea investiției este de aproximativ 11 milioane lei și reprezintă realizarea a 37,818 kilometri de rețea de distribuție gaze naturale.
,,Este cel mai așteptat proiect pentru că problema încălzirii a devenit una foarte mare. Este un proiect de mare infrastructură, un proiect complex care a trecut prin trei modificări. A fost nevoie de trei ani pentru a putea finaliza tot ceea ce înseamnă documentaţie necesară acestui proiect”, a anuntat primarul Iulian Soceanu.
Ieri au fost efectuate manevrele de umplere cu gaze naturale a rețelei și de refulare a amestecului aer-gaz în atmosferă, iar de astăzi, locuitorii orașului Techirghiol vor beneficia, efectiv, de gaze naturale.

Mai multe stiri