Sursă: Facebook, Costel Armașescu

Primarul din Pantelimon a continuat întâlnirile cu cetățenii din toate satele arondate comunei

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon a continuat primele întâlniri din acest an, cu cetățenii, chiar în satele arondate localității. Deplasările au continuat în satele Nistorești, Călugăreni și Pantelimon de Jos.
,,Am avut discuții cu cetățenii, am aflat anumite probleme pe care nu le știam, altele mi s-au confirmat! Am văzut că se lucrează dar mi s-a reconfirmat că mai sunt multe de făcut: de construit un parc în satul Nistorești, de asfaltat ultimele trei străzi, de renovat Căminul Cultural din Nistorești și de terminat canalizarea. Cu răbdare, implicare și multă muncă se vor rezolva toate”, a precizat primarul Costel Armășescu.
În Pantelimon de Jos întâlnirea cu cetățenii a avut loc la Căminul Cultural: ,,Printre problemele care trebuiesc rezolvate se regăsesc igienizarea, înființarea unui parc și finalizarea sistemului de canalizare!
Este nevoie de investitori care să creeze locuri de muncă, de accesarea unor programe pe fonduri europene pe profil agricol și non-agricol! Mai sunt multe de făcut: proiecte, cadastre sistematice și diverse servicii pentru populație. Dacă există implicare sunt convins că putem să ne facem un trai decent și o viața mai bună”, a concluzionat Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon.

 

 

Sursă: Facebook, Costel Armașescu

Mai multe stiri