Cardurile de energie pot fi utilizate pentru plata facturilor! Beneficiarii pot folosi prima tranșă de 700 lei pentru a plăti facturi curente ori restante

De astăzi, cardurile de energie pot fi utilizate pentru plata facturilor! Beneficiarii pot folosi prima tranșă de 700 lei pentru a plăti facturi curente ori restante la electricitate, gaz sau încălzire (inclusiv termoficare în sistem centralizat). În primele trei ore de la deschiderea sistemului, au fost efectuate peste 9.000 de plăți, cu o valoare totală de circa 3 milioane lei. Plățile pot fi efectuate la orice oficiu poștal, direct la poștaș sau online pe site-ul Poștei Române. De asemenea, a fost introdusă și posibilitatea de plată online, pentru ca beneficiarii să aibă la dispoziție și o variantă mai simplă și mai rapidă.
Următoarea tranșă de 700 lei va fi trimisă către cele 1,7 milioane de gospodării în luna septembrie a acestui an. Toate sumele disponibile pe cardurile de energie livrate în cele două tranșe pot fi utilizate până în ultima zi a anului 2023.

Mai multe stiri