Sursă: Facebook, Iulian Constantin Soceanu.

Primarul Iulian Soceanu anunță că au fost aprobate în ședința de Consiliu Local, încă trei proiecte pentru orașul Techirghiol

În cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Techirghiol, au fost aprobate trei proiecte importante pentru comunitate. Astfel, a fost aprobată depunerea proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar Liceul Teoretic ,,Emil Racoviță” oraș Techirghiol din județul Constanta” în cadrul PNRR, în valoare de 1,2 milioane lei.
Totodată a fost votat și proiectul de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat pentru faza Proiect Tehnic aferent proiectului „Reabilitare, anvelopare şi consolidare imobil Primărie oraș Techirghiol-corp C1” în cadrul PNRR. Valoarea proiectului este de 6 milioane lei. Cel de-al treilea proiect ce a fost votat de consilierii locali din Techirghiol vizează aprobarea cofinanţării pentru proiectul cultural „Săptămâna Artei în Techirghiol” în cadrul PNRR, în valoare de 200.000 lei, a informat Iulian Soceanu, primarul orașului Techirghiol.

Mai multe stiri