Sursă: Facebook, Marian Crușoveanu.

Proiectul de lege care vizează protejarea drumurilor publice, inițiat de deputatul Marian Crușoveanu a fost adoptat cu unanimitate de voturi

,,Proiectul de lege care vizează protejarea drumurilor publice a fost adoptat cu unanimitate de voturi în Parlament.
Prin acest demers legislativ, pregătit în colaborare cu parlamentarii PNL Alexandru Andrei, Glad Varga si Sergiu Bilcea, am urmărit creșterea amenzilor pentru cei care depășesc tonajul admis, acestea fiind corelate cu gravitatea faptelor. De asemenea, legea prevede și introducerea sancțiunilor drastice pentru cei care aruncă sau depozitează deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și în parcări.
Totodată, vizează și instalarea de sisteme de cântărire automată, astfel încât să fie descurajată circulația, pe drumurile publice, a camioanelor supraîncărcate. În acest sens, aș mai sublinia că prin protejarea drumurilor județene, această lege urmărește reducerea accidentelor rutiere.
Multumesc colegilor parlamentari care au susținut acest demers legislativ! În acest fel, am răspuns pozitiv doleanțelor venite din partea Asociației Consiliilor Județene, de a dispune de mai multe instrumente de acțiune pentru a proteja drumurile publice,’’ a anunțat Marian Crușoveanu, deputat PNL Constanța.

Mai multe stiri