Administrația locală îi premiază pe seniorii orașului Constanța pentru contribuția pe care au avut-o la viața comunității’

Reprezentanții Primăriei Constanta anunță că începând de astăzi, vârstnicii care au depus cereri în cursul lunii februarie vor primi acasă, prin mandat poștal, sumele oferite de administrația locală. Luna aceasta sunt premiate 88 de persoane care au împlinit 80 de ani, 25 persoane care au împlinit 90 de ani, precum și 48 de cupluri care au petrecut împreună mai bine de jumătate de secol.
,,Primăria Constanța le oferă locuitorilor ei care au împlinit aceste venerabile vârste următoarele sume: 300 de lei seniorilor trecuți de 80 de ani, 500 de lei celor de 90 de ani, 1.000 de lei celor care au împlinit 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol,’’ anunta reprezentantii administratiei publice. Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață,” au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Mai multe stiri