Consilierii locali din municipiul Medgidia au aprobat, în cadrul ședinței lunii martie, mai multe proiecte importante 

În cadrul ședinței ordinară de Consiliu Local desfășurată joi, 30 martie 2023, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Medgidia, șaisprezece proiecte de hotărâre au fost analizate și acceptate cu vot majoritar.

Printre proiectele propuse de primarul Valentin Vrabie și aprobate de consilierii locali se regăsește și aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a municipiului Medgidia(SIDU) 2021 – 2027. Au fost votate și proiectele privind aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale și a celor construite din fond locativ de stat din municipiul Medgidia, pentru anul 2023, alături de modificarea și completarea Metodologiei de lucru, în vederea acordării ajutoarelor de urgență de la bugetul local, precum și a listei cu situațiile deosebite în care se acordă, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 23.

Totodată consilierii locali au admis prin vot majoritar și proiectul privind aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor tip A.N.L. în municipiul Medgidia, în anul 2023.

Ședința a continuat cu rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2023.

Un alt proiect votat de consilierii locali a asigurat modificarea H.C.L. nr. 115/28.11.2019 privind aprobarea predării către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții „C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții „Construire bază sportivă Tip 1, municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Mai multe stiri