Locuitorii orașului Ovidiu vor avea la dispoziție un catamaran cu care vor putea face plimbări gratuit pe Lacul Siutghiol

Locuitorii orașului Ovidiu, dar și turiștii, vor avea posibilitatea, începând din această vară să se plimbe gratuit, pe Lacul Siutghiol cu un catamaran care urmează să intre curând în dotarea Primăriei.
Autoritățile locale din Ovidiu au obținut finanțare pentru diversificarea activităților de agrement pe lacul Siutghiol prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime (POPAM) 2014-2020, Măsura 2.1” Promovarea și valorificarea produselor și a activităților specific zonei”. La acest moment Primăria este pe final cu procedura de achiziție.
„Cumpărăm un catamaran pe care să îl folosim pentru turiști și gratuit pentru locuitorii orașului Ovidiu pentru plimbări pe Lacul Siutghiol. Va fi un catamaran de 12-15 locuri. Va fi dotat cu un sistem de căști handsfree cu ajutorul cărora în mai multe limbi se va vorbi despre ceea ce înseamnă insula, poetul Ovidiu, castrul roman. Suntem în procedură de achiziție și cel mult, la mijlocul verii ar trebui să avem catamaranul”, a declarat primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Mai multe stiri