Primăria Ovidiu a primit aviz favorabil de la APM, pentru construirea unei săli de sport

Primăria Ovidiu a primit aviz favorabil la solicitarea pe care a depus-o la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) pentru realizarea obiectivului de investiții „Construire sală de sport cu tribună de 180 de locuri”, propus a fi amplasat pe strada. TARLA92, PARCELA 469/6, LOT1/1/1/2/2/1(alee de acces), orașul Ovdiu, județul Constanța.
Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, după cum urmează: „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire sală de sport cu tribună de 180 de locuri”, propus a fi amplasat pe strada. TARLA92, PARCELA 469/6, LOT1/1/1/2/2/1(alee de acces), orașul Ovdiu, județul Constanța.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile, observaţiile, propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 03.05.2023 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

George Scupra, primarul orașului Ovidiu a anunțat încă de anul trecut faptul că vor demara lucrările de construire pentru un complex sportiv, pe un teren de jumătate de hectar, donație din partea lui Gheorghe Hagi. Finanțarea va fi obținută de la Compania Națională de Investiții, a precizat edilul orașului Ovidiu.

Mai multe stiri