Sursa foto: Audio Travel Guide

Primăria Constanța a depus solicitarea de emitere a acordului pentru mediu pentru proiectul de regenerarea spațiului verde, în parcul Tăbăcărie

Primăria Constanța a depus solicitarea de emitere a acordului pentru mediu pentru proiectul de regenerare a spațiului verde, în parcul Tăbăcărie: „Municipiul Constanta, cu sediul în municipiul Constanța, B-dul Tomis nr.51, jud. Constanța, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Regenerarea spațiului verde în zona Parc Tăbăcărie, pe malul lacului Tăbăcărie din Municipiul Constanţa”, amplasat în municipiul Constanța, zona Parc Tăbăcărie, județul Constanța.
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța: municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 și la sediul Primariei Municipiului Constanta, din Constanța, B-dul Tomis nr. 51, în zilele de luni – vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța”.
Valoarea contractului este de 75.000,00 lei, fără TVA. Contractul este valabil până la 22.10.2023.
„Această achiziție înseamnă că nu vom face lucrări „după ureche”, „după cum ni se pare nouă” și de către persoane fără pregătirea necesară. Din contră, Parcul Tăbăcărie va beneficia de un concept profesionist de plantare și de amenajare a aleilor și de dotări (mobilier urban, iluminat etc.) dintre cele mai calitative. Astfel, reamenajarea parcului completează firesc proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie.“, a informat primarul Vergil Chițac.

Mai multe stiri